ULTIMUL MESAJ AL MARIEI BĂLAN, MAMA UCISĂ DE PROPRIUL FIU ÎN ITALIA

Femeia a postat pe Facebook un mesaj ce prevestea tragedia, chiar înainte de a fi omorâtă cu cruzime de Andrei Filip.

Mirela Bălan, mama lui Andrei, a postat un ultim mesaj pe Facebook, înainte de a fi ucisă de propriul fiu, ca o premoniție la ceea ce avea să se întâmple. Cuvintele femeii exprimau tristețea și nemulțumirea față de persoanele care nu i-au fost alături atunci când i-a fost greu. „Cei care te rănesc cel mai mult, sunt chiar persoanele care ar trebui să fie lângă tine”, este mesajul postat de Mirela Bălan pe rețeaua de socializare.

Andrei Filip, asasinul român care și-a ucis cu sânge rece mama de 41 de ani și sora de 11 ani, în Italia, și-a recunoscut faptele, oferind detalii carabinierilor referitoare la locul unde a abandonat cadavrele. Scafandrii au recuperat duminică, dintr-un râu din apropierea orașului Verona, sacii în care fuseseră ascunse trupurile neînsuflețite ale celor două victime.

Românul a colaborat cu anchetatorii și a povestit fără nicio remușcare cum a comis oribila crimă. Colonelul Pietro Oresta, în calitate de șef al carabinierilor din Verona, a declarat că Andrei a vorbit despre faptele sale „extrem de lucid”, detașat și cu „sânge rece”, informează stirileprotv.ro. Atitudinea tânărului, în vârstă de 23 de ani, i-a șocat chiar și pe anchetatorii care se ocupă cu investigațiile. Tânărul a mai mărturisit, în cadrul audierilor, că între el și mama sa, era o relație destul de tensionată. Femeia îi reproșa că refuză să-și găsească un loc de muncă, amenințându-l că-l va da afară din casă. Pe fondul unei crize nervoase românul a luat un cuțit și a omorât-o cu o cruzime greu de imaginat. Următoarea victimă a fost sora lui, care venise în cameră, speriată de zgomotele auzite. Fără nicio ezitare, asasinul a ștrangulat-o.

Conștient de gravitatea faptelor, tânărul a încercat să scape de cele două cadavre, pe care le-a tranșat iar apoi le-a aruncat în râu. Andrei s-a întors în România, sperând că nimeni nu va afla de moartea victimelor. Însă după câteva zile, tânărul a hotărât să se întoarcă în Italia și să se predea autorităților. Tragedia a avut loc pe data de 13 februarie în orașul Italian Verona.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here