Agricultoarea asta din Botosani a vrut sa arate ce rosii mari are in curte, dar ce s-a vazut e uluitor…. Ea nici macar n-a observat ca s-a facut de ras in ultimul hal! Doamne, ce penibil!

O doamna din Botosani care se ocupa cu producerea legumelor a vrut sa le arate doritorilor de legume proaspete ce minunatii cresc la ea in solar.

A decis sa se lase fotografiata cu doua rosii gigantice in maini, dar nu a realizat nicio secunda ca se va face de ras in ultimul hal.

Nu este vorba de legume, ci de faptul ca avea pantalonasii scurti mult prea ridicati si toata lumea a putut sa vada cam ce ascunde ea in spatele lenjeriei intime.

Oare cum sa vezi poza asta si sa o postezi in continuare pe Facebook?

13 COMENTARII

  1. Ce i așa penibil ce ați văzut așa ciudat bărbaților le place pizda indiferent de culoare ca e albă ca e neagră nu contează să vedem poate vrun bărbat sa zica ca nu-i place p…a bine înțeles în fără de bărbați Ghey toți bărbați o ador ce simplu e so criticați da târfele care sunt la tv aproape goale cu o ață în cur si un sutien. nu mai ziceți nimic voi sunteți penibili si niste prosti femeia este frumoasa din cap până în picioare la fel si roșiile. ce vedeți așa ciudat la ea….

  2. Stimate reporter sau ce oi fi tu…eu cred ca d-ta esti un frustrat sau un obsedat sexual care in loc sa dai mai multa atentie reportajului,te uiti la…! Daca erai un baiat destept ii explicai respectivei ce si cum,si faceai alta poza,sau mai bine gandeai un articol mult mai destept care sa aduca ceva nou,nicidecum sa ne demonstrezi noua cititorilor ca tu duci lipsa de femei si cand vezi ceva ce nu ai vazut de mult,te miri ca boul la poarta noua! ! !Asadar…daca duci lipsa…cautati o femeie,nu mai posta astfel de tampenii ! ! ! RUSINE FRUSTRATULE ! ! !

  3. ..dece-i de ras!!!! ….arata o recolta frumoasa de rosii, nu face reclama sexista, …dar imaginatia umana este instinctiva!!!! …iar fotoinstantul, a fost realizat imediat dupa ridicare!!!! …nu a mai avut timp sa-si traga mai jos pantalonii, avand mainile ocupate!!!! …greseala este a fotografului! …si cu siguranta, este o tipa atragatoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here