Zodiile de femei care au barbatii la picioare

Ce zodii feminine controleaza atat de bine reprezentantii sexului masculin incat toti le pica la picioare! Zodiile de femei care au barbatii la picioare!

Taur

Venus guverneaza aceasta zodie si este de inteles de ce este una senzuala si care atrage toti barbatii. Este o zodie foarte feminina, dar puternica, ce il face pe orice reprezentant al sexului masculin sa ii cada la picioare. Aceasta femeie, nascuta in zodia Taur, este independenta si curajoasa, lucru care ii incita dar ii si sperie pe barbatii care nu stiu cum sa se poarte cu o femeie cu personalitate puternica.

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte sexuale. Atunci cand pun ochii pe un barbat, se folosesc de toate atuurile lor pentru a-i innebuni. Daca esti nascuta in zodia Gemeni, esti constienta de energia pe care o emani in jurul tau si de modul in care atragi barbatii. Totusi, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt atat de pasionate de flirt, incat partenerul de viata (in cazul celor implicate intr-o relatie stabila) ar putea fi innebunit, dar… de gelozie.

Leu

Femeile Leu este una puternica, care stie ce vrea. Exact ca animalul care ii reprezinta semnul astral, pune ochii pe „prada” si pregateste atacul, scotand la iveala „armele” : farmecul personal, puterea de seductie si capacitatea de a fi in centrul atentie. Niciun barbat nu este capabil sa refuze o astfel de femeie si ii va pica imediat la picioare. Din fericire, femeia Leu nu vrea un barbat cu care doar sa se joace, ci unul pe care sa il rasfete si asteapta de la el acelasi tratament.

Scorpion

Scorpionul este o zodie care are sentimente foarte profunde, este foarte pasionala. Femeia nascuta in acest semn stie sa domine si este ca un magnet pentru barbati, care ar fi capabili de orice doar ca sa o multumeasca. Scorpionul nu e o zodie care sa vorbeasca despre sentimentele lor si mizeaza mult pe sexualitate si aspect fizic. Barbatii ii cad, pur si simplu, la picioare.

Sagetator

Nativii din zodia Sageatator sunt foarte ambitiosi si femeia nascuta in acest semn va fi, de asmenea, extrem de ambitioasa. Stie cum sa isi atraga partenerul cu tot felul de tehnici senzuale. Este o persoana puternica ce isi controleaza foarte bine partenerul si barbatii in general.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here