ZODII DE FEMEI PUTERNICE. SUNT FOARTE REZISTENTE!

Femeia Scorpion

Persoana nascuta in acest semn zodiacal este incapatanata si are foarte cu multa incredere in fortele proprii ceea ce poate fi de-a dreptul deranjant pentru cei care interactioneaza cu ea. Cucereste prin usurinta ei de a se exprima, prin siguranta pe care o afiseaza, iar profesional reuseste sa fie acolo unde isi doreste.

Femeia Balanta

O femeie nascuta in aceasta zodie are o mare rezistenta psihica, reuseste sa-si pastreze mereu echilibrul si sa ofere si altora o stare de bine. Forta ei vine din faptul ca stie sa-si gestioneze emotiile si sa nu se lase coplestita de ele. Stie sa se respecte, sa se puna in valoare, iar oamenii care o au in preajma o admira in secret.

Femeia Leu

Prin definitie, femeia Leu este o fire puternica, ambitioasa si foarte descurcareata. Este foarte des pusa in functii de conducere, pentru ca poate sa fie un liber excellent, care motiveaza si ajuta echipa sa obtina performante. Intr-o relatie de cuplu, femeia Leu are tendinta sa conduca si sa domine partenerul si chiar este de preferat sa fie asa.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here