Video Umblă goală pe stradă și imploră turiștii să se culce cu ea
Umblă dezbrăcată și implora un turist să facă sex cu ea în plină stradă Foto captură video/Youtube

O femeie aproape dezbrăcată care imploră turiștii să se culce cu ea a fost filmată pe străzile aglomerate ale unui oraș din China. În imagini se observă cum un bărbat este acostat de femeia aproape goală, care încearcă apoi să îl dezbrace.

Purtând doar o pereche de cizme negre înalte până peste coapse și o pereche de chiloţi minusculi, femeia imploră un turist să facă sex cu ea în plină stradă, relatează Mirror.co.uk. Martorii de la fața locului au declarat că tânăra îi promitea bărbatului “o experiență exotică” dacă acceptă să se culce cu ea.

În imaginile surprinse de trecători, femeia se agață de picioarele bărbatului, dansează și se apropie de el, iar apoi încearcă să îî dea jos pantalonii. Mai multe persoane care au văzut scena au declarat că femeia se afla sub influența alcoolului și nu își dădea seama ce face.

Turistul a reușit în cele din urmă să scape de tânăra dezbrăcată. Când polițiștii au sosit la fața locului, au început mai întâi să îi adune hainele aruncate pe stradă şi de abia după au urcat-o pe femeie în mașină pentru a o duce la secție.

Comentarii

Lasă un răspuns