VIDEO Uita tot ce stiai despre prezervative! Acestea sunt cele mai noi modele, sunt comode si asigura placere maxima!

Uita tot ce stiai pana acum

Uita tot ce stiai pana acum despre prezervative. Multi le considera incomode, greu de aplicat si de suportat sau spun ca rapeste placerea din timpul actului sexual.

Ei bine, cercetatorii lucreaza de zor la modele mult mai comode si care sa asigure placere maxima atunci cand sunt folosite. Mai multe companii din intreaga lume propun mai multe variante pentru a inlocui banalul si incomodul prezervativ pe care il stie toata lumea.

Prezervativul pentru femei, spre exemplu, este o solutie pentru doamnele si domnisoarele greu de satisfacut. Acest model are un mic vibrator incorporat si a fost gandti pentru placere suta la suta.

O alta varianta este „prezervativul origami”, care se poate aplica mult mai usor, se desface precum un acordeon si se muleaza pe penis.

Mai sunt si alte prezervative gandite pentru a spori placerea si a reduce dezavantajele atunci cand sunt folosite, cum este acesta, care are un aplicator special.

Mai multe companii producatoare de astfel de „accesorii” lucreaza din greu pentru un prezervativ mai subtire si care sa permita „transferul” de caldura.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here