VIDEO Tanara asta si-a facut un tatuaj pe sanul drept! Uite ce a ascuns ea, de fapt, cu desenul asta de pe piele! E super-emotionant!

Amy, o tanara de 31 de ani, si-a facut de curand un tatuaj pe sanul dret. A ales sa isi deseneze pe piele o floare si o pasare pentru a masca cicatricea cu care s-a ales de pe urma unei mastectomii.

Englezoaica a descoperit in urma cu doi ani un nodul sub san. A fost diagnosticata cu cancer si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Pentru a-i salva viata, medicii au decis sa ii taie o bucata din san. Asa a ramas Amy fara sfarc si fara o portiune din san.

Acum a mers la un salon de tatuaje si a cerut un desen pe piele, pentru a acoperi cicatricea. „Sanul drept e ca o rana de razboi. Sunt mandra de el, imi reaminteste mereu prin ce am trecut. O perioada lunga de timp nu am suportat sa ma privesc in oglinda, nu ma mai vedeam frumoasa, ma simteam ‘defecta’. A fost dureros sa imi fac tatuajul, este o zona foarte sensibila, dar imi place mult ce a iesit”, a declarat englezoaica Amy.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here