Video S-a dus sa se relaxeze la gradina zoologica, dar si-a scapat copilul de 5 ani peste gardul de protectie. Toti au incremenit cand au vazut o gorila de 2 metri si 115 kilograme indreptandu-se spre el! E cutremurator ce a urmat

Cazul de mai jos s-a petrecut in Marea Britanie, in anul 1986, iar la vremea respectiva a socat o tara intreaga.

Levan Merritt, care isi sarbatorea atunci implinirea varstei de 5 ani, a primit de la tatal lui drept cadou o excursie la gradina zoologica. In momentul in care a ajuns la cusca cu maimute, baietelul a profitat de faptul ca statea pe umerii tatalui sau si a inceput sa se catere pe gard, pentru a vedea mai bine primatele.

Barbatul a fost luat prin surprindere de acest lucru si nu a mai reusit sa il opreasca. Ajuns in varful gardului, micutul a facut insa un pas gresit si a cazut in interior, de la o inaltime de aproximativ 6 metri.

Toti cei prezenti au incremenit la vederea scenei. Panica s-a amplificat in momentul in care au observat ca o gorila inalta de doi metri, cu o greutate de 115 kilograme, s-a apropiat in viteza de baietel.

Cand toata lumea se pregatea pentru ce este mai rau, ceva incredibil s-a intamplat: gorila nu l-a atacat pe baietel ci l-a protejat si l-a ingrijit, pana la venirea ajutoarelor.

Acum, 30 de ani mai tarziu, Levan isi aminteste amuzat de intamplare.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here