Video O mamă şi-a transformat FETIŢELE în PĂPUŞI BARBIE VII:

Princess Bliss şi Precious Bell, în vârstă de patru, respectiv doi ani, sunt mereu gata de paradă. Sophie-May, mama acestora, le-a învăţat de mici să se îmbrace numai cu rochiţe pretenţioase, să aibă unghii false, extensii de păr şi încălţăminte încrustată cu pietre Swarovski.

Sophie-May Dixon, o britanică în vârstă de 22 de ani din Canvey Island, Essex, este mama a două fetiţe care arată de parcă ar fi două păpuşi gata scoase din cutie. Zilnic, femeia, care s-a ocupat singură de creşterea micuţelor, pune la punct fiecare detaliu din viaţa fetelor, pentru a se asigura că acestea se fac remarcate prin aspectul lor extravagant.

„Vreau să arate cât de cât clasic, nu îmi plac lucrurile moderne. Nu poartă niciodată blugi şi nu le-aş cumpăra niciodată vreo haină de la vreun magazin de duzină”, declară Sophie.

Chiar şi la o privire superficială, oricine îşi poate da seama că tânăra mămică investeşte foarte mulţi bani în aspectul fiicelor sale, care deţin în jur de 40 de rochiţe de designer, create special pentru ele. Valoarea garderobei celor două fetiţe se ridică undeva la 5.000 de euro, lucru destul de bizar, având în vedere că mama lor este studentă şi nu are loc de muncă.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here