Furia a cuprins Internetul după ce o fotografie în care tatăl îşi priveşte fetiţa cum muşcă din inima sângerândă, abia smulsă din piept, a primei căprioare pe care aceasta a ucis-o la o partidă de vânătoare a fost postată în mediul online. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Se pare că Johny Yuile, de profesie poliţist, nu s-a mulţumit doar s-o vadă pe fiica sa, Chloe, cum ucide cu sânge rece o căprioară… Bărbatul şi-a îndemnat fiica să muşte din inima animalului, abia smulsă din piept, apoi i-a făcut o poză. Dar nu, nici de această dată nu a fost mulţumit! Nu se putea împăca doar cu ideea ca poza să fie ascunsă undeva în albumul familiei. Johny a fost satisfăcut doar după ce a postat imaginile pe o reţea de socializare.

„Dragii mei vânători, sunt mândrul tată al acestei fetiţe… un ninja – Chloe, 8 ani. În această poză, este lângă primul ei vânat, o căprioară de toată frumuseţea. A ochit-o într-un tufiş şi a împuşcat-o. Eu i-am scos animalului inima din piept, iar ea a muşcat-o, cât încă mai bătea! Bravo, Chloe!”, a scris acesta.

Ba mai mult, Johny a postat şi un filmuleţ cu isprava fiicei sale, de care era atât de mândru… Atenţie, imaginile următoare sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here