Femeia suferea puternic pentru ca cei doi copii pe care i-a adus pe lume au murit din cauza unei boli genetice pe care ea le-a transmis-o.

Aminah Hart si-a pierdut primul fiu cand acesta implinise 4 luni, iar al doilea a murit la 14 luni din aceeasi cauza: o boala genetica rara. Cel mai dureros era faptul ca ea era de vina, copiii fiind conceputi cu doi tati diferiti. Ambele relatii s-au destramat dupa pierderea copiilor.

La 42 de ani, Aminah era singura si fara copii. Mereu si-a imaginat ca va imbatrani inconjurata de copii, dar a gasit curajul sa incerce din nou, desi stia ca are 25% sanse ca si urmatorul copil sa se nasca bolnav si sa moara.

Femeia a mers la o banca de sperma si l-a ales pe un barbat pe nume Scott Andersen. Fertilizarea a reusit si ea a adus pe lume o fetita sanatoasa, pe care a botezat-o Leila si, cand aceasta a implinit doi ani, Aminah a fost convinsa de mama ei si-a convins fiica sa il cunoasca pe donatorul anonim.

Barbatul a fost de acord cu cererea si cei trei au inceput sa se intalneasca din ce in ce mai des, pana cand Aminah si Scott s-au indragostit. „A fost ireal, o experienta incredibila”, a povestit Aminah despre momentul logodnei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here