Un barbat din China a avut o viata cat se poate de normala pana intr-o zi cand, din senin, a inceput sa il manance pielea.

La inceput nu a dat importanta acest lucru, crezand ca este ceva trecator. Insa pe masura ce zilele treceau mancarimile deveneau din ce in ce mai intense si mai greu de suportat.

In cele din urma, nemaisuportand chinul, omul a mers la un control de specialitate. La inceput doctorii nu si-au dat seama ce are, asa ca au decis sa aprofundeze analizele si sa ii faca si o serie de radiografii.

Cand s-au uitat peste ele au avut un adevarat soc! Corpul pacientului era infestat de viermi vii, care il mancau practic din interior. Barbatului i s-a facut rau cand a aflat ce are.

In cele din urma s-a descoperit si sursa infestarii. Omul mancase in repetate randuri Sashimi, o delicatesa locala asemanatoare sushi-ului: file crud de somon si ton, dar servit fara orez.

Carnea pestelui era probabil infestata cu larve care, din cauza neprocesarii, au ajuns in corpul barbatului si s-au raspandit. Acum omul urmeaza un tratament si spera sa scape de paraziti.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here