Video Caz uluitor: fetiţa care strănută de 8.000 de ori pe zi. Medicii nu ştiu ce să-i mai facă

Cazul unei fetiţie din Marea Britanie a uimit lumea medicală: copilul strănută mii de ori pe zi, dar nimeni nu ştie de ce.

Până în urmă cu o lună, Ira Saxena era un copil absolut normal. Totul s-a schimbat însă într-o zi, când fetiţa în vârstă de nouă ani a început să strănute. „Episoadele” au devenit din ce în ce mai dese, astfel că acum copilul strănută chiar şi de 8.000 de ori pe zi. Se opreşte doar atunci când doarme, scrie Daily Mail.

Speriată, mama Irei a dus-o la mai mulţi medici, dar deocamdată niciunul nu a reuşit să-i pună un diagnostic.

„Unii doctori spun că e posibil ca un semnal incorect să fie trimis către creierul ei sau că este un tic nervos, dar niciunul nu e sigur de asta”, a spus mama copilei. „Pe de altă parte, Ira nu este alergică la nimic – i-au fost prescrise tratamente cu steroizi, antihistaminice şi spray-uri nazale, dar nimic nu funcţionează”, a adăugat femeia.

Acum, Ira nu poate merge la şcoală, pentru că şi-ar deranja colegii în timpul cursurilor. În schimb, fata învaţă acasă pentru a ţine pasul cu ceilalţi copii şi speră că, în cele din urmă, medicii vor reuşi să o scape de problema strănutului.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here