Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 2.6 milioane de vizualizari.

Totul s-a petrecut in China, intr-un oras numit Enshi, situat in provincia Hubei. Eroul din imagini, pe nume, Heng, povesteste ca tocmai iesea dintr-un restaurant cand a auzit strigate de ajutor venind de la o femeie.

S-a uitat in jur si nu a vazut nimic, insa cand si-a ridicat privirea in sus a observat cu stupoare ca, la blocul alaturat, o femeie statea prinsa pe exterior de pervazul unei ferestre de la etajul 11.

Fara sa stea pe ganduri, tanarul s-a apropiat, cu gandul de a intra in cladire si de a ajunge in apartamentul ei. Insa pana sa intre in bloc, mainile femeii nu au mai rezistat iar aceasta si-a dat drumul, cazand in gol.

Ce a urmat este incredibil. In loc sa se dea la o parte si sa se fereasca, Heng a ridicat mainile, in incercarea de a o prinde. Din nefericire impactul a fost mult prea puternic iar femeia a murit.

Baiatul a fost si el ranit destul de grav: genunchii i-au fost afectati, piciorul drept i s-a rupt iar o serie de ligamente s-au discolat. Din fericire insa el s-a recuperat complet.

„Nu regret ca m-am pus in calea ei si ca mi-am sifonat corpul destul de serios. Imi pare tare rau ca nu am putut sa o salvez, nu stiu ce as fi putut sa fac in plus”, a marturisit el.

Iata si cateva imagini surprinse de o camera de supraveghere din zona. Va avertizam ca sunt socante:

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here