Un pușcăriaș a făcut sex cu două polițiste, iar acum le dă în judecată
Brett Robinson (33 de ani) și Jill Curry (39 de ani) au făcut sex cu un deținut al penitenciarului la care lucrau foto: Wyandotte County Sheriff's Office

Un deținut a îndeplinit una dintre cele mai fierbinți fantezii ale oricărui bărbat: a întreținut relații sexuale cu două polițiste, el fiind închis în penitenciar pentru diverse infracțiuni. Cele două partenere, Jull Curry (39 de ani) și Brett Robinson (33 de ani), au fost arestate și închise după gratii, însă deținutul nu consideră că această pedeapsă este suficientă.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, vrea să dea în judecată statul Washington și șeriful, cărora le cere daune în valoare de 650.000 de dolari pentru abuz și supraveghere neglijentă. Acesta susține că cele două femei au făcut abuz de puterea lor și că au profitat de el, potrivit thesun.co.uk.

În proces, deținutul susține că statul Washington a eșuat, tocmai pentru că a fost posibil ca actele sexuale să aibă loc. Bărbatul este închis pentru tentativă de atac de gradul al doilea, folosirea ilegală a armelor și manipularea frauduloasă a unui martor.

Pe de altă parte, avocații celor două femei susțin că deținutul le-a convins pe cele două să întrețină relații intime cu el.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here