ULUITOR. Nu i-a BĂTUT inima 45 de minute, dar a revenit la viaţă pentru fiica sa nou-născută

O femeie de 40 de ani din Florida a trăit o experienţă teribilă, dar cu final fericit, atunci când, după un embolism provocat de lichidul amniotic ajuns în sânge, inima nu i-a bătut timp de 45 de minute, dar a supravieţuit. După ce medicii au declarat-o decedată, a revenit la viaţă pentru a-şi cunoaşte fiica nou-născută.

Incidentul complet ieşit din comun a avut loc la un spital din Florida, la care femeia de 40 de ani a suferit o operaţie de cezariană considerată de rutină, dar care i-a produs un embolism. În ciuda eforturilor medicilor, inima femeii a încetat să bată şi, 45 de minute mai târziu, medicii s-au dat bătuţi şi au pronunţat decesul, pregătindu-se să anunţe familia.

Inima lui Ruby Graupera-Cassimiro a început să bată, a anunţat un reprezentant al spitalului, citat de South Florida Sun Sentinel. „În mod spontan s-a resuscitat singură atunci când noi vroiam să scriem ora decesului”. Şi mai incredibil, femeia nu a rămas cu nicio sechelă: „e perfect sănătoasă”, mai spune reprezentantul spitalului. Câteva zile mai târziu, femeia şi fiica sa, perfect sănătoasă şi ea, au părăsit spitalul. „Nu ştiu de ce am primit o nouă şansă la viaţă, dar sunt extrem de recunoscătoare”, mai spune Graupera-Cassimiro.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here