Turist chinez confundat cu un solicitant de azil, în Germania. Ce s-a întâmplat cu bărbatul ar putea deveni subiect de film

Un turist în vârstă de 31 de ani din China a fost forțat să-și petreacă 12 zile într-o casă de refugiați după ce a fost confundat cu un solicitant de azil atunci când a vrut să raporteze la poliție că i-a fost furat portofelul, scrie Daily Mail.

Bărbatul, care nu nu vorbește nici engleză nici germană, a încercat să le spună ofițerilor că și-a pierdut portofelul în Stuttgart, sud-vestul Germaniei.

Dar bărbatul a ajuns la un birou municipal unde i-a fost înmânată o cerere de azil.

Turistul a semnat fără să știe ce anume semnează și a fost plasat rapid într-un adăpost în Dortmund, după ce i-a fost luat pașaportul.

Presa locală a afirmat că bărbatul a respectat și s-a supus procedurilor standard pentru refugiați, inclusiv permițând amprentarea sa și trecerea printr-un examen medical amănunțit.

În cele din urmă, angajații centrului au observat că bărbatul era prea bine îmbrăcat pentru un individ care cere azil și au căutat pe cineva de la un restaurant chinezesc să le traducă ce spune acesta.

Abia atunci s-a aflat că bărbatul nu dorea azil, ci voia doar să-și continue turneul european.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here