Trei trucuri naturale pentru sâni mai frumoşi! Orice femeie ar trebui să le ştie

Multe femei îşi doresc sâni mai frumoşi, dar se tem de intervenţiile chirurgicale sau nu îşi permit să acopere costurile unei astfel de operaţii. Pentru ele există însă soluţii naturale!

Iată trei trucuri pe care orice femeie care îşi doreşte un bust mai frumos ar trebui să le ştie:

1. Comprese la frigider

Compresele reci, aplicate pe sâni, reprezintă o veritabilă binefacere. Udaţi un prosop, stoarceţi-l bine şi băgaţi-l 10 minute în frigider (nu în congelator!), apoi aplicaţi-l pe sâni. Răceala comprimă pielea, circulaţia sângelui se activează, ţesuturile se întăresc.

2. Frumuseţe cu ajutorul sucului de lămâie

Sucul de lămâie conţine vitamina C, acizi organici şi săruri minerale, care întăresc ţesuturile. Stoarceţi două lămâi şi întindeţi-vă sucul cu degetele pe sâni, până aproape de gât. Lăsaţi să acţioneze 10 minute, apoi spălaţi-vă cu apă rece. Eficienţă sporită au feliile de lămâie (ro­tocoale) aşezate pe sâni şi lăsate să ac­ţioneze cât mai mult.

3. Gimnastică

Aşezaţi-vă pe un covor în ge­nunchi, cu spatele drept. Lipiţi-vă pal­mele între sâni, cu vârful îndreptat spre bărbie. Apăsaţi-le între ele cât pu­teţi de tare, numărând până la 10. Re­laxaţi-vă, apoi repetaţi exerciţiul. (În to­tal, de 10 ori.)

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here