TRAGEDIA unei familii: o adolescentă a MURIT încercând să-şi recupereze iPhone-ul FURAT

La doar o săptămână după ce o adolescentă de 15 ani primise cadou de la părinţii săi un iPhone, recompensă pentru rezultatele bune de la şcoală, Ruby Rubio şi-a pierdut viaţa, încercând să-şi recupereze telefonul mobil de la hoţul care i-l furase din mână.

Tânăra din California a fost jefuită în timp ce îşi conducea sora de 7 ani acasă de la şcoală. Fără să stea pe gânduri Ruby Rubio a fugit după hoţul care îi smulsese iPhone-ul din mână şi s-a aruncat pe maşina cu care bărbatul a fugit. Fata de 15 ani a reuşit să se prindă de antena maşinii, aflată pe portbagaj, dar bărbatul a cotit brusc, iar Rubio a alunecat şi s-a lovit la cap. Din păcate, lovitura la cap a fost foarte puternică, iar fata de 15 ani a murit două zile mai târziu.

Poliţiştii nu au reuşit să îl găsească pe hoţ, dar acesta a fost descris ca fiind un tânăr hispanic, iar telefonul a fost recuperit câteva zeci de metri mai departe de locul incidentului, poliţia considerând că a fost aruncat din maşină.

Ultimul cuvânt al fetei de 15 ani a fost „mama” şi l-a adresat mamei sale, când se afla deja în spital. Se pare că fata era speriată că mama sa va fi supărată pentru furtul telefonului şi de aceea a încercat, disperată, să îl recupereze, scrie NY Daily News.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here