Traducătoarea de vise: Ai primit cadou o floare de colț? Ce semnifică
Floarea de coț prevestește bucurii nesperate Sursa foto: albinet.ora

Bine v-am regăsit, dragi prieteni ! Veștile pe care le-am primit de la voi dovedesc că starea voastră de spirit este grozavă. Din mesajele voastre am observat că vizitatorii care ne-ați scris vă bucurați de primele sărbători de primăvară, de mărțișoarele și de florile primite cadou chiar din prima zi de martie. De fapt, starea voastră de spirit este influențată și de dialogul pe care l-ați purtat cu persoanele de încredere și cu sufletul vostru pereche.

Evenimentele trăite în ultima vreme  vă ajută să rezonați intens cu persoanele  din anturajul vostru.  Totodată, visele voastre anticipează evenimente deosebite și împliniri în colaborare cu persoanele de sex opus din anturajul vostru. Dintre visele primite de la  voi, în această ediție le voi” traduce” pe acelea care prevestesc dorințele ce vor deveni realitate.

De mărțișor ai primit cadou o floare de colț? Darul anticipează o mare bucurie

Visul: Aurelia ne-a scris bucuroasă și ne-a povestit că a primit un mărțișor inedit: o floare de colț. Până acum, ea a văzut o floare de colț doar în fotografii.  Cadoul a venit chiar într-o zi când a aflat o veste nedorită: deocamdată,  sora ei a pierdut un proces, dar decizia nu este definitivă.

Semnificația visului:  O floare rară, așa cum este floarea de colț, reprezintă o schimbare în bine în viața unei persoane care se confruntă cu un necaz  în familie. Din amănuntele prezentate de Aurelia, visul anticipează  o mare bucurie într-un interval de timp foarte scurt, cel târziu până la Sărbătorile Pascale.

Talismanul norocos: Floarea de colț.

Ai găsit un ghioc pe o plajă ?  Vei avea satisfacții în munca ta !

Visul: Mara a avut un vis inedit: era la mare și pe plajă a găsit un ghioc superb. Deși nu știa mare lucru despre ghioc, Mara l-a așezat pe ureche, așa cum procedează cu telefonul.  Ghiocul răspândea sunete relaxante, asemănătoare valurilor mării.

Semnificația visului:  Ghiocul primit de Mara este mesagerul unor satisfacții pe plan profesional. Dacă Mara se ocupă și de o afacere anume, sunetele relaxante emise de ghioc prevestesc, de asemenea, satisfacții obținute din acest job.

Talismanul norocos: Un ghioc în miniatură.

Un înger zbura lângă fereastra casei tale? Vei avea noroc în viața personală

Visul: Daria ne-a scris din nou și, când am primit mesajul , am intuit că Daria a avut un vis inedit.  Și, într-adevăr, așa a fost. Ea ne-a povestit că în ajunul zilei de 1 martie,  când a deschis fereastra a văzut, cu uimire , că un înger zbura foarte aproape de ea. De fapt, după câteva secunde, Daria a  constatat că ființa aceea luminoasă, cu aripi, semăna cu un înger pe care-l vezi în cărțile religioase.

Semnificația visului:  În acest caz este vorba despre un vis  premonitoriu pentru Daria. Visul povestit de ea prevestește că, în curând, și Daria ”va pluti”de bucurie, așa cum plutea îngerul lângă fereastra ei. Concret, o întâmplare fericită va aduce în viața Dariei o nesperată împlinire,  un noroc care-i va marca  destinul.

Talismanul norocos: Un înger.

O gâscă albă  mergea în urma ta? Scapi de un dușman agresiv

Visul: Narcis, un vizitator pasionat de ediția de vise, ne-a relatat visul său cel mai recent.  Mergea grăbit spre serviciu și a observat că, în urma lui, mergea o gâscă albă , foarte țanțoșă.  Narcis a încercat s-o alunge;  abia după multe încercări, Narcis a scăpat de insistenul ”detectiv”.

Semnificația visului: Și în viața reală, Narcis va scăpa de un ”detectiv”, de fapt de un dușman agresiv. Totuși, Narcis trebuie să rămână prudent, deoarece dușmanul său  va continua să stea la pândă. Poate fi vorba despre un coleg de serviciu.

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here