Toti o apreciau pentru felul in care arata, insa ea a hotarat intr-o zi sa isi arate chipul fara machiaj. Multi au ramas socati dupa ce au vazut imaginile! Cum arata in realitate aceasta fata

Tanara din imaginea alaturata, in varsta de 19 ani, a decis sa faca un experiment ale carui rezultate si le-a asumat, desi acestea ar fi putut sa fie dezastruoase pentru imaginea ei.

Astfel, ea a postat pe pagina ei de Facebook o serie de imagini in care isi prezenta adevarata fata, fara machiaj. Diferentele intre poze sunt uriase, insa Maisie Beech spune ca a vrut sa transmita un mesaj prin intermediul lor.

„Ma machiez mult, imi place sa fac asta, recunosc. Vreau doar sa arat ca nu ar trebui sa ne fie frica sa ne aratam adevaratul chip. In spatele orcarui machiaj exista o fata, un om normal, care are imperfectiunile lui. Este perfect natural sa ai defecte, la fel cum este normal sa incerci sa le si ascunzi”, a scris ea.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Daca multi au fost impresionati de mesajul ei si au sustinut-o, au fost si multe voci care au criticat-o si au acuzat-o de falsitate.

Voi ce parere aveti?

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here