Suspectul în cazul crimei din Alba Iulia a fost prins. Bărbatul a fost depistat la Botoșani, unde ar mai fi comis un omor, la două zile după cel din Alba Iulia, și și-ar fi recunoscut ambele fapte.

Anchetatorii verifică informația potrivit căreia Mădălin Miki Lupu este cel care, weekend-ul trecut, a ucis o femeie de 80 de ani și l-a băgat în comă pe fiul acesteia, de 53 de ani. Acesta ar fi fost prins la Botoșani, unde ar mai fi ucis o bătrână și și-ar fi recunoscut ambele fapte, scrie alba24.ro.

După crima comisă în cartierul Partoș din Alba Iulia, Mădălin Miki Lupu ar fi plecat la Botoșani, unde a intrat în casa unei alte bătrâne, de 71 de ani, cu scopul de a o jefui. Femeia nu era acasă, însă alertată de vecini, s-a întors, iar când a dat peste tâlhar, acesta a înjunghiat-o. Bătrâna a decedat la spital, fiind ucisă de Lupu chiar de ziua lui de naștere.

În noaptea de 14 spre 15 iulie, suspectul a pătruns într-un apartament din cartierul Partoș din Alba Iulia, unde a ucis o femeie de 80 de ani. Pe fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, l-a lăsat într-o baltă de sânge, fiind găsit de polițiști în baia locuinței. Bărbatul a fost transportat la spital, în comă.

Anchetatorii continuă cercetările, întrucât au suspiciunea că bărbatul a mai comis alte crime în trecut.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here