Spatii Publicitare Disponibile Pe Site-ul Kromania.ro

Articolele publicitare ”advertorialele” reprezinta cea mai noua forma de publicitate online si beneficiaza de o foarte mare credibilitate in randul potentialilor Dumneavoastra clienti.

Publicitatea prin articole publicitare comerciale ”Advertoriale”, Consta in redactarea si publicarea unor articole pe acest site, articole prin care produsul sau serviciul dvs este analizat si prezentat, recomandand in acelasi timp vizitatorilor sa cumpere produsul ori serviciul. Pretul unui articol publicitar este intre (negociabil) si (negociabil) de euro, in functie de complexitatea articolului. Articolul poate contine un singur link, catre o pagina indicata de Dvs. Linkul va fi setat cu atribut ”DOFOLLOW” pe o perioada de 6 luni de zile de la publicarea articolului. Dupa primele 6 luni, linkul va fi setat automat cu atribut ”NOFOLLOW” .

Reactivarea atributului ”Dofollow” Costa (negociabil) euro/link si este valabila timp de 6 luni de la data reactivarii.

Avantajul articolelor publicitare consta in faptul ca, aceste articole vor ramane pe site, fiind astfel citite de un numar nelimitat de utilizatori, potentiali clienti ai Dvs.

EXEMPLE :
Articol publicitar scurt       : Exemplu   Nr. Caractere: 1.000 € negociabil
Articol publicitar mediu     : Exemplu   Nr. Caractere: 2.000 € negociabil
Articol publicitar complex : Exemplu    Nr. Caractere: 3.000 € negociabil

Preturi Link-uri : Pretul unui link este de € negociabil

Statistici Kromania.ro : 1.10.2006 pana pe 31.12.2016

sessiuni kromania.ro
sessiuni kromania.ro