Şocul unui bărbat care a mers la doctor, după câteva zile de sângerări nazale - ce au găsit medicii

Medicii brazilieni au rămas de-a dreptul șocați când au consultat un bărbat care avea sîngerări nazale. Omul trăia laolaltă cu peste 100 de viermi, care-și găsiseră culcuș în nasul bărbatului.

Momentul uluitor în care echipa de medici a descoperit peste 100 de viermi care trăiau în nasul bărbatului a fost surprins de camerele de filmat montate în cabinet. Șocanta descoperire a fost facută în Clinics Hospital din Sao Paulo, Brazilia. Protagonistul a fost un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a ajuns la spital pentru că suferea de sângerări nazale care nu se opreau zile la rand.

Bărbatul, care trecuse printr-o operație de îndepărtare a unei tumori la nivelul nasului s-a plâns și de „o durere surdă” în partea stângă a nasului, dificultăți de respirație și inflamație la nivelul ochilor. În plus, a spus bărbatul, simțea tot timpul un miros ca de putregai. După un tratament de patru zile care a inclus curățarea frecventă a zonei infestate și spălături cu soluție salină, omul a scăpat de chinul prin care trecea.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here