SOC! Te uiti la filme pentru adulti ? Dupa ce vei afla secretul nu te vei mai uita! Secretul l-am descoperit acum cateva minute!

Sa incepem cu inceputul site-ul kromania.ro detine si un grup, grupul se numeste tot la fel kromania.ro!!

In ultimul timp pe grupul nostru oficial kromania.ro vin tot felu de posturi cu filme pentru adulti.. ok am blocat 1 user 2,3  .. Ciudat unii din useri erau chiar oameni in toata firea,altii cu familie si copii.. Ciudat.

Asa ca acum cateva minute am deschis un browers si am inceput sa navighez pe cateva siteuri de filme pentru adulti… Socul cel mare care l-am descoperit mai nou este urmatorul: ”Multe dintre site-urile pentru adulti au implementat un script pentru a da shared, mai pe intelesul tuturor intri pe site bun in momentul cand dai click sa privesti un film si esti logat in acel browers cu contul de Facebook atunci in momentul acela distribui o postare pe un grup in care esti inscris, sau dai like fara sa sti la acel film”.

Mai exact cand accesati un site pentru adulti ceea ce multi o fac… mare atentie!!! Pentru ca fara sa vreti toata lumea o sa afle ca ati accesat un site de filme pentru adulti.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here