Siria refuză discuțiile directe cu opoziția
© 2016 DW.COM,

Într-adevăr progrese încă nu discuțiile de pace de la Geneva. Regimul Assad a sprijinit și se agață la unitatea națională a țării. Pentru planul exploziv suplimentar al kurzilor sirian face.

Conducerea sirian Bashar Assad conducătorii refuză discuțiile de pace directe cu oponenții regimului pentru moment. Primul negociator al opoziției din Geneva, a fost membru al unei organizații teroriste, nevinovați uciși, a fost stabilită de către șeful delegației guvernului sirian Bashar al-Jaafari, decizia de la o întâlnire cu reprezentantul special al ONU Staffan de Mistura. Vor exista doar negocieri directe atunci când „acest terorist”, a cerut scuze pentru declarațiile anterioare.

Al-Jaafari a însemnat liderul radical grup islamic Armata Islamului, Mohamed Allusch. Acest lucru face parte din delegația Comitetului de negociere ridicat (HNC) oponenților regimului.Allusch a avut, printre altele, a pledat pentru a oferi și de a executa Assad în instanță recent.

Assad: Siria nu va împărți

Asuprirea discuțiile de la Geneva amenințate de cealaltă parte. negociatorii Assad a făcut clar faptul că conducerea nu va accepta niciodată o divizie a Siriei în Damasc. Al-Jaafari a ridicat atât de simulări ale Statelor Unite și Rusia să împartă războiul civil în diferite teritorii individuale, în cazul în care nu ar trebui să existe nici o soluție la conflict altfel.

Unificarea politică a fost un obiectiv nezdruncinat al guvernului, a pus negociatorii Assad să se confruntă, de asemenea, rapoarte ale aspirațiilor kurzilor siriene să declare un teritoriu autonom în nordul Siriei. Pentru mai multe detalii, discuta despre reprezentanții kurzi prezenți la o conferință în orașul sirian Rumeilan.

Kurzii doresc o mai mare autonomie

Prin urmare, kurdă zonă autonomă în nordul Siriei ar trebui să includă trei guvernul local existent de kurzi la granița cu Turcia. Determinarea forță politică este acolo, Partidul kurd sirian a Uniunii Democrate (PYD). Este ramura siriană a Partidului PKK Muncitorilor kurzi interzis „în Turcia. Brațul militar al kurzilor sirieni, miliția YPG, este un partener important al Occidentului în lupta împotriva grupului terorist „Statul Islamic” (IS).

Un oficial a declarat pentru Deutsche Presse kurd-Agentur (dpa), vorbești despre o federație în Siria, nu au o stare de propria lor. Chiar și arabii, creștinii și alte grupuri etnice îi aparțineau. Decizia nu este un răspuns la PYD nu a fost invitat la discuțiile de pace de la Geneva. Planurile pentru regiunea autonomă a fost în existență de ceva timp.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here