Singura lui fiică a murit. După funeralii, a mers în camera ei. ȘOC: atunci a descoperit că micuța..

În primăvara anului 2013, o fetiță pe nume Taylor Smith a scris o scrisoare către ea însăși. Fata a vrut s-o deschidă și citită peste 10 ani, adică în aprilie 2023. Din păcate, nu a mai apucat. Un an mai târziu, Taylor a murit.

Scrisoarea avea să fie deschisă și citită de proprii ei părinți. Distruși de pierderea unicului lor copil, părinții s-au recules și au decis să împartă lucrurile fetiței.

Câteva zile mai târziu, după funeralii, aceștia au urcat în camera lui Taylor. Așa au găsit scrisoarea adresată sieși.

Au deschis-o și au rămas fără cuvinte când au citit-o. Vizibil pătrunși, cei doi au decis să publice conținutul scrisorii pe Facebook. Aşa cum era de aşteptat, aceasta s-a viralizat în scurt timp.

“Draga Taylor, cum mai merge? Viata era destul de frumoasa acum 10 ani. Primesti aceste felicitari cam tarziu, dar ti le-am scris foarte devreme. Felicitari pentru absolvirea liceului. Daca n-ai terminat liceul, ar fi bine sa te intorci la invatat. Obtine diploma aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? In momentul cand iti scriu as vrea sa devin avocat (…) Cam atat am avut sa-ti spun. Nu uita ca au trecut 10 ani de cand ti-am scris aceste randuri. Probabil multe lucruri s-au intamplat. Si bune, si rele. Insa nu uita ca fac parte din viata si trebuie sa le faci fata”.

În ianuarie 2014, Taylor a murit din cauza unor complicații provocate de pneumonie, la vârsta de 12 ani.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here