Și-a prins iubita în pat cu altul! Mori de nervi când vezi reacția ei

Să-ți prinzi partenerul de viață înșelându-te este unul dintre cele mai dureroase lucruri. A simțit-o pe pielea lui un bărbat care, avertizat de colega de apartament a iubitei lui, a găsit-o pe aceasta în pat cu un alt bărbat. În loc să acționeze violent, acesta a intrat peste ei și a filmat totul cu camera de filmat a telefonului mobil.

Ceea ce e și mai șocant, este modul în care reacționează iubita lui atunci când este prinsă în flagrant. Imaginile surprinse de bărbatul înșelat i-au revoltat pe internauți, mai ales că femeia nici măcar nu a încercat să își justifice faptele, potrivit mirror.co.uk.

„Colega ei de apartament m-a sunat și mi-a zis că a dormit un tip la ea (la iubita lui, n.r.) noaptea trecută și că dorm împreună în pat”, spune bărbatul la începutul videoclipului. Apoi intră în camera iubitei lui și o acuză pe aceasta că l-a înșelat, însă ea nu schițează nici măcar un gest. Nu numai că se simte vinovată, dar rămâne în așternuturi alături de celălalt bărbat, indiferentă la acuzele iubitului ei, care îi mărturisește că a iubit-o.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here