Şi-a găsit dimineaţă fiica dormind goală în braţele unui tânăr. Cum a reacţionat bărbatul

Un utilizator Reddit a făcut cunoscută, prin intermediul reţelei de socializare, o poveste de familie extraordinară. Începută într-un mod comic, cu fiica sa în vârstă de 17 ani goală alături de un necunoscut pe canapeaua din sufragerie, istorisirea bărbatului are un sfârşit surprinzător.

Bărbatul povesteşte că într-o dimineaţă, după ce a coborât scările spre sufrageria casei, imaginea din faţa ochilor săi l-a lăsat înmărmurit: fiica sa în vârstă de 17 ani dormea goală, întinsă pe canapea, lângă un tânăr, gol şi el. „Arătau de parcă ar fi «muncit» toată noaptea”, mărturiseşte utilizatorul Reddit.

După ce şi-a surprins fiica în acea ipostază deocheată, a mers în bucătărie liniştit, a făcut micul dejun, după care a mers din nou la etaj şi şi-a rugat soţia, fiul şi cealaltă fiică, mai mică, să facă linişte ca nu cumva să îi deranjeze pe amorezi. „Masa la care mâncăm de obicei este în celălalt capăt al camerei în care dormeau cei doi, la aproximativ şase metri de canapea. După ce ne-am aşezat cu toţii în jurul mesei, am ţipat cât m-au ţinut plămânii:«Tinere!». Niciodată nu am văzut pe cineva să se trezească atât de repede. Apoi, pe un ton care sugera cât de mare plăcere mi-ar fi făcut să-i scot sufletul din corp, i-am spus că micul dejun este gata”, povesteşte bărbatul.

În continuare, în timp ce toate privirile erau aţintite asupra lui, acesta a tras un scaun lângă el şi i-a făcut semn tânărului să se aşeze. După ce s-a îmbrăcat cu repeziciune  hainele care şedeau aruncate pe lângă masă, tânărul s-a aşezat speriat lângă tatăl fetei cu care îşi petrecuse noaptea. „Fiul meu l-a bătut pe umar, l-a privit în ochi, a oftat şi a clătinat din cap, iar el era atât de speriat că îi puteai mirosi frica. Cu cel mai bun accent rusesc i-am spus: «Prietene, o să îţi pun o singură întrebare. Răspunsul pe care mi-l vei da este foarte important pentru tine». Îl vedeam cu transpiră de panică, apoi l-am întrebat: «Îţi plac pisicile?»”, îşi aminteşte tatăl fetei.

Bărbatul îl descrie pe tânăr în postarea sa de pe reţeaua de socializare drept un băiat plăcut şi prietenos, needucat, însă nu prost. Începând cu acea dimineaţă, băiatul a vizitat-o tot mai des pe fata cu care fusese surprins, dar nu a mai rămas peste noapte.


În fiecare dimineaţă, venea cu bicicleta şi îmi conduce fiica la şcoală, iar după ce termina orele, o aducea acasă şi o ajuta să îşi facă temele. Avea grijă de ea ori de câte ori era bolnavă, iar noi eram la muncă. Am admirat că a investit mult timp şi efort în relaţia cu fiica mea, având răbdarea unui înger când ea avea crize adolescentine, a mai scris bărbatul.


 

La opt luni de la întâmplarea stânjenitoare din sufragerie, fratele fetei i-a mărturisit tatălui că a aflat mai multe despre iubitul tinerei. Spre surprinderea tuturor, acesta avea în spate un trecut tragic şi nu avea un adăpost. Tatăl abuziv al băiatului s-a sinucis, iar mama lui, dependentă de droguri, a plecat de acasă la trei săptămâni de la moartea acestuia şi nu s-a mai întors. Cei trei locuiau într-o rulotă închiriată, iar când a fost nevoit să elibereze rulota, tânărul, pe atunci în vârstă de 15 ani, a rămas pe drumuri. Timp de trei ani a trăit pe străzi, dormind prin parcuri sau în moteluri ieftine. A supravieţuit de pe o zi pe alta cu banii pe care îi câştiga din munca pe şantierele de construcţii.

„Când am auzit toate acestea am simţit nevoia să fac ceva. Avea 18-19 ani şi îl cunoşteam, era politicos şi mereu cu zâmbetul pe buze, gata să ne demonstreze oricând că îi pasă, că vrea să ajute şi că îmi poate face copilul fericit. El niciodată nu avusese şansa să fie copil. Chiar dacă nu era un membru al familiei, ne apropiasem incredibil de mult de el. Era prieten cu fiul meu, fiica mea cea mare îl iubea necondiţionat, iar soţia mea îl privea ca pe copilul ei. Eu îmi făceam mereu griji pentru el şi voiam să fie fericit”, a mai povestit utilizatorul Reddit.

Când ce le-a povestit fiicei sale mai mici şi soţiei sale ce aflase, cele două au izbucnit în plâns. „Am fost dezamăgit că fiica mea cea mare ştia, dar nu a spus nimic. Putea să ne spună. Îl iubea, însă îl lăsa în fiecare seară să plece… unde?”, şi-a exprimat bărbatul amărăciunea. În următoarea zi, acesta i-a dat tânărului o cheie de la propria casă, spunându-i că îl aşteaptă „acasă” în fiecare seară. În următoarea săptămână i-a amenajat o cameră. „Toate aceste lucruri s-au întâmplat în anii 2000. Acum, 15 ani mai târziu, fiul meu găsit pe străzi şi fiica mea au o afacere de succes. Mi-au oferit trei nepoţi minunaţi”, şi-a încheiat bărbatul povestirea.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here