Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat!

Patru tineri care se plimbau cu barca au avut parte de o surpriză halucinantă! Când şi-au dat seama ce era în apă, în preajma lor, au îngheţat! Nu au mai fost în stare de nimic…

Tinerii au plecat în excursie, gândind că vor avea parte de o experienţă de neuitat! Nici prin cap nu le-a trecut, însă, că ceea ce urma să trăiască le va rămâne pentru totdeauna în minte!

La un moment dat, au văzut cum în apă se mişca ceva. Deşi imediat inima li s-a făcut cât un purice, s-au apropiat… Nu le-a venit să creadă când şi-au dat seama că acel punct era un biet câine, din rasa Jack Russell, care, prin cine ştie ce blestem al sorţii, ajunsese în apă şi nu s-a mai putut întoarce la ţărm.

Disperaţi, tinerii au făcut eforturi mari să aducă patrupedul în barcă. După ce l-au „pescuit”, au sunat la Paza de Coastă şi au aflat că animăluţul fusese dat dispărut în urmă cu trei ore.

Bietul de el… Când l-au reperat, doar nasul îi mai ieşea din apă… Din fericire, acesta avea pe el o vestă de salvare, fapt ce i-a permis să supravieţuiască în apele învolburate.

În scurt timp, căţeluşul a fost înmânat familiei. Jagermeister, pe numele său, avea lacrimi în ochi, spun salvatorii.

„Când şi-a văzut stăpânii, a început să tremure”, au povestit aceştia.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here