Și-a dat seama că s-a urcat în avionul greșit. Ce a urmat? Nu se aștepta la asta

Un tânăr a reușit să urce într-un avion pentru care nu avea bilet, iar pilotul i-a dat voie să rămână în aeronavă, spre disperarea celorlalți pasageri.

Tânărul avea bilet pentru o altă cursă care decolase cu câteva minute mai devreme, însă nu și-a dat seama de acest lucru. Nici angajații aeroportului care au făcut verificările nu au observat că băiatul avea alt bilet, așa că i-au permis să urce în avionul care urma să plece în scurt timp, potrvit mirror.co.uk. 

Când tânărul a observat că ceva nu este în regulă, a anunțat membrii echipajului. Până la urmă, pilotul i-a dat voie să călătorească în acel avion, însă ceilalți pasageri nu au fost de acord. ”Putea să urce oricine. Nu neg că greșeala este, într-adevăr, una adevărată, dar ar fi putut să urce fără probleme cineva care avea gânduri sinistre”, a declarat unul dintre ei. O altă femeie din aeronavă susține că fiica sa, căreia oricum îi este teamă de zbor, a avut o călătorie tensionată și neplăcută din cauză că acel tânăr era prezent în avion.

De cealaltă parte, pilotul spune că biletul nu are relevanță atâta timp cât pasagerul a fost verificat și au fost luate toate măsurile de securitate.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here