Irina Radu, sefa TVR, este chemata luni, la ora 14.00, sa dea explicatii in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, dupa ce conducerea televiziunii a decis sa amane difuzarea unui interviu acordat de Dacian Ciolos emisiunii Viata Satului.

Deputatii vor sa afle motivele concrete pentru care difuzarea a fost amanata, dincolo de cele prezentate deja intr-un comunicat, si de ce aceste motive nu au fost luate in considerare inainte ca interviul sa fie programat.

„Avand in vedere perioada de campanie electorala pe care o traversam, conducerea SRTv a decis amanarea difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii ‘Viata Satului’. Dorim evitarea oricaror interpretari care s-ar putea naste din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul ca premierul reprezinta imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — si ar fi incorect; imaginea premierului apare atat pe afisele, cat si in clipurile electorale care se difuzeaza pe toate posturile, inclusiv la TVR”, se arata in comunicatul mentionat.

Comentarii

Lasă un răspuns