Irina Radu, sefa TVR, este chemata luni, la ora 14.00, sa dea explicatii in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, dupa ce conducerea televiziunii a decis sa amane difuzarea unui interviu acordat de Dacian Ciolos emisiunii Viata Satului.

Deputatii vor sa afle motivele concrete pentru care difuzarea a fost amanata, dincolo de cele prezentate deja intr-un comunicat, si de ce aceste motive nu au fost luate in considerare inainte ca interviul sa fie programat.

„Avand in vedere perioada de campanie electorala pe care o traversam, conducerea SRTv a decis amanarea difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii ‘Viata Satului’. Dorim evitarea oricaror interpretari care s-ar putea naste din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul ca premierul reprezinta imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — si ar fi incorect; imaginea premierului apare atat pe afisele, cat si in clipurile electorale care se difuzeaza pe toate posturile, inclusiv la TVR”, se arata in comunicatul mentionat.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here