Secrete incredibile ale creierului uman

Ce s-a prăbușit la Roswell? Ceva de mari dimensiuni, de culoare argintie s-a învârtit prin aer și a brăzdat praful deșertului, cu un zgomot îngrozitor.

În general, până în acest punct, lucrurile nu sunt controversate. Se întâmpla în ziua de 2 iulie 1947. De asemenea, este un fapt incontestabil că guvernul a manifestat interes pentru ceea ce s-a întâmplat. Militarii au adunat bucățile metalice și le-au transportat la o bază militară din Dayton. Ofițerul care a coordonat misiunea a ordonat militarilor să nu discute cu presa.

Ofițerul de presă al bazei Dayton a dat un comunicat în care se spunea că guvernul a pus mâna pe un disc zburător.
O stație radio din Albuquerque a difuzat un reportaj pe această temă, până când a primit o telegramă de la FBI. În telegramă se spunea, atenție Albuquerque, opriți transmisia. Este o chestiune de securitate națională.

O zi mai târziu, forțele aeriene au ținut o conferință de presă și au anunțat că ceea ce s-a prăbușit la Roswell este un balon.

Această saga a OZN-urilor a început cu câteva zile înainte, când Kenneth Arnold, om de afaceri și aviator amator, a urmărit, pe când zbura cu avionul său particular, o formațiune de nouă obiecte zburătoare. Agenția Associated Press a fost prima care a introdus într-o știre expresia farfurie zburătoare.

Forțele aeriene au replicat că Arnold a văzut un miraj. În următorii ani, astronauții de la NASA au raportat că văd obiecte stranii. Sean Morton, cercetător, a declarat că fața întunecată a Lunii rămâne un mister, din anumite motive.

În 23 noiembrie 1953, un avion de interceptate F-89 vâna un OZN deasupra Lacului Superior când, potrivit operatorilor radar, cele două spoturi de pe ecranul radarului au părut că se unesc, după care au dispărut de pe ecranul radarului.

Avionul și pilotul lui, locotenentul Felix Moncla, au dispărut fără urmă. Potrivit unui document informativ confidențial al MJ-12 pregătit pentru Eisenhower, patru entități biologice extraterestre mai erau în viață în momentul accidentului de la Roswell și una dintre ele a opus rezistență. Au fost recuperate la 2 mile distanță de locul accidentului.

MJ-12 este un comitet format din oameni de știință și agenți FBI care au rolul de a ancheta cazurile legate de evenimentele extraterestre.

Corpurile recuperate de la locul accidentului sunt păstrate la baza Los Almos, New Mexico. Comitetul MJ-12 funcționează și în zilele noastre și mușamalizează toate aceste evenimente extraterestre.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here