Fericire mare pentru bucuresteni si pentru locuitorii judetului Ilfov. Dupa problemele din ultimele saptamani de la Serviciul de Inmatriculari si Permise s-a gasit o solutie moderna pentru evitarea cozilor.

Incepand de luni, locuitorii din Bucuresti si Ilfov, vor putea sa isi aleaga ziua si ora la care vor sa depuna documentele in vederea inmatricularii, transcrierii vehiculelor sau a preschimbarii permiselor de conducere.

Acest lucru va putea fi facut prin rezervare online iar ea se va putea face pe site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturabucuresti.ro, in submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor.

Pentru cei din Ilfov se va face acelasi lucru dar pe siteul www.prefecturailfov.ro.

Procedura de rezervare este perezentata detaliat pe cele doua site-uri, iar cetatenii care detin o astfel de rezervare se pot prezenta la ghiseele dedicate in acest sens.

Cei care nu aleg aceasta metoda de rezervare vor putea in continuare sa depuna actele ca si pana acum, in baza unor bonuri de ordine, mai anunta cei de la Directia Regim Permise de Conducere.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here