S-au dat în judecată pe rând, în FAMILIE! MOTIVUL este ŞOCANT

Britanica Gillian Simpson și-a dat familia în judecată și a câștigat, după ce rudele sale nu au vrut să accepte noul său sex. Gillian, care era director al unei companii de IT, afacere de familie, nu a mai fost lăsată nici să între în sediul firmei după schimbarea de sex.

Gillian, fostă Gareth, în vârstă de 46 de ani, este director al companiei din 1992, informează The Telegraph. Cu toate acestea, după operația de schimbare de schimbare de sex prin care a trecut, familia nu a mai dorit ca firma Simtech să fie reprezentată de un bărbat devenit femeie.

În plus, chiar și acasă, părinții săi, Graeme și Glenys, dar și fratele, Gavin, i-au interzis să poarte haine sau accesorii de femeie.

Cazul, catalogat de judecătorul Phillip Butler ca fiind unul „incredibil de trist”, nu a fost unul simplu. Întâi, Gillian și-a dat în judecată familia, cerând și pagube, după care rudele sale au intentat și ele proces, invocând pierderilor suferite de companie. În cele din urmă, Gillian a câștigat.

Judecătorul s-a așteptat până în ultimul moment ca fiecare dintre părți să renunțe la acuzații, ceea ce nu s-a întâmplat, însă, așa că disputa a trebuit rezolvată în justiție.
După anunțarea sentinței, Gillian a declarat că speră într-o reconciliere cu familia să. „Nu-mi doresc decât să fiu parte din familie, așa cum eram”, a spus aceasta. Familia sa a refuzat să comenteze.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here