S-a tatuat, crezând că va rezolva problema. Acum, plânge în hohote când îşi vede faţa în oglindă

Tyne, o adolescentă în vârstă de 20 de ani, din Coventry, trece printr-o depresie de fiecare dată când se uită în oglindă. Un simplu tatuaj, făcut pe când avea doar 15 ani, a desfigurat-o…

La 15 ani, a decis să-şi tatueze sprâncenele, nemulţumită de forma lor naturală. Înainte de a merge la salon, însă, fata şi-a ras complet sprâncenele naturale. Nici prin gând nu i-a trecut că tocmai făcuse o mare greşeală!

Mai mult, deşi fata era minoră la acea vreme, artistul care a făcut tatuajul nu a ţinut cont de vârstă şi, se pare, nici nu i-a spus ce urma să se întâmple.

La câteva luni de la momentul tatuării, tinerei i-au crescut firele naturale. Din nefericire, acestea au crescut peste tatuaj, lăsând-o, astfel, cu două perechi de sprâncene.

În momentul de faţă, aceasta trebuie să petreacă zilnic câte două ore în faţa oglinzii doar pentru a-şi desena sprâncenele.

„În primele zile după ce mi le-am tatuat, le adoram! Am crezut că îmi vor schimba viaţa. Ulterior, mi-am dat seama că au fost desenate deasupra celor naturale. Acum, sprâncenele mele sunt înfiorătoare. Le am pe cele naturale, iar deasupra lor sunt cele desenate. Mai mult, una este mai sus decât cealaltă. Şi, de parcă nu era de ajuns, una e mai groasă, alta, mai subţire”, spune tânăra.

„Sunt cea mai mare greşeală pe care am făcut-o vreodată!”, a continuat aceasta.

Acum, fata trebuie să treacă printr-o operaţie cu laser extrem de dureroasă pentru a le corecta. Iar costurile pe care trebuie să le suporte lunar pentru achiziţionarea produselor cosmetice cu care să le ascundă se ridică la 150 de lire sterline.


Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here