S-a dus la un salon de tatuaje si i-a cerut patronului sa ii faca un semn Yin si Yang pe spate. Dupa doua ore, cand a ajuns acasa si s-a uitat in oglinda, a inceput sa tipe si sa planga:

O tanara din Austria, in varsta de 21 de ani, a avut parte de o experienta neplacuta, care o va marca pentru mult timp de acum inainte.

Ea a mers la un salon de tatuaje si i-a cerut tanarului de acolo sa ii tatueze pe spate un simbol Yin si Yang. Artistul s-a pus pe treaba si, initial, i-a conturat desenul pe spate cu creionul.

Dupa ce a facut o poza si i-a prezentat tinerei cum va arata, a primit aprobarea acesteia si a inceput sa foloseasca pistolul cu cerneala.

Dupa doua ore a terminat. Fata nu a mai verificat rezultatul final, a platit si a mers acasa. Insa cand s-a uitat intr-o oglinda, pentru a vedea cum a iesit, a inceput sa planga si sa tipe de disperare.

Se pare ca baiatul isi batuse joc de ea si ii tatuase pe spate un penis, sub care scrisese si un cuvant obscen. Tanara a facut imediat palngere la politie iar artistul a fost retinut.

Intrebat de ce a facut acest lucru oribil, el a oferit un raspuns simplu: „Pentru ca am putut”. Daca va fi gasit vinovat pentru faptele lui, baiatul risca ani grei de inchisoare.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here