S-a dus la spital sa avorteze pentru ca nu isi dorea bebelusul! A ajuns in sala de operatii, dar ceva i-a picat din portofel. Ce s-a intamplat la scurt timp, a lasat-o fara cuvinte

Kimberly Henderson a povestit cum a ajuns la o clinica de avorturi dupa ce s-a hotarat ca a avea un copil, nu este cea mai buna alegere pentru ea.

„Acum doi ani, stateam si asteptam la receptie pentru a intra in sala de avort crezand ca a nu avea copilul este cea mai buna alegere.Oamenii isi amintesc zilele de nastere si aniversarile, insa eu imi amintesc un singur lucru, o singura data”, a scris ea pe o retea de socializare.

Tanara a mai spus ca a ajuns tarziu la programare si s-a rugat la Dumnezeu sa ii dea un semn daca ceea ce face este bine. Apoi a fost chemata la receptie pentru a da datele personale si i-a cazut din geanta un pliant cu un citat din Biblie. Atunci, a stiut ca a face avort nu este decizia corecta. A ales sa pastreze copilul si peste cateva luni a dat nastere unei fetite frumoase pe care a numit-o Vaida care simbolizeaza viata frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here