O absolventa de liceu a ajuns in lacrimi la balul de absolvire, pentru ca profesorilor nu le-a placut rochia ei.

Amy a absolvit liceul Maryville High din statul american Tennessee si de abia astepta sa mearga la balul liceului. Isi pregatise o tinuta exceptionala, o rochie lunga, cu voaluri, care ii punea in evidenta bustul.

Spre dezamagirea ei, a fost oprita la intrarea in sala unde avea loc balul. Profesorii i-au interzis sa intre pentru ca rochia ei „dezvelea prea mult”. Dupa ce a stat o vreme in toaleta localului, plangand, i-au spus ca poate sa intre, daca isi pune pe ea sacoul directorului scolii, care, totusi, nu ii acoperea sanii.

O alta profesoara i-a spus: „Noi, fetele mai mari, ar trebui sa ne acoperim”. Au facut-o sa se simta rusinata ca ar sani. Colegele ei au sarit in apararea ei, sustinand ca  profesorii nu au aplicat aceleasi reguli pentru toata lumea. „Si rochia mea avea cateva taieturi indraznete pe spate, dar nu mi-au zis nimic”, a spus o alta absolventa.

Fotografia ei a starnit revolta pe internet, adunanad mii de comentarii de sustinere. „E superba si rochia e frumoasa. E foarte eleganta”, a scris un utilizator pe Facebook.

Iata poza care a starnit reactia profesorilor. Tu ce parere ai?

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here