Razboiul ia amploare! Robert Turcescu anunta ca il da din nou in judecata pe Mircea Badea, pentru jigniri. Primul proces a fost castigat de Turcescu

Intre Mircea Badea si Robert Turcescu se da un adevarat razboi de mai multi ani. Si desi Turcescu a castigat in instanta un proces impotriva primului, acesta nu se lasa.

In urma cu circa trei ani, Mircea Badea a folosit in emisiunea sa mai multe apelative la adresa lui Robert Turcescu. Iar, intr-un final, acesta l-a dat in judecata si a obtinut chiar castig de cauza. Dupa publicarea hotararii judecatoresti, anul trecut, avocatii lui Mircea Badea au folosit insa o stratagema si au reusit sa “indulceasca” sentinta. Mai exact, unul din apelativele folosite de Mircea Badea la TV era “Colonelu’ Turcelu”, insa dupa ce Robert Turcescu s-a desconspirat ca fiind fost ofiter de securitate, acesta nu mai putea fi luata ca o jignire.

“La ultima cale de atac a sentintei – in care s-a invocat si deconspirarea lui Turcescu, instanta l-a iertat pe Mircea Badea ca l-a făcut “colonel” pe jurnalist. Au mentinut insa restul sentintei – adica 1 leu daune morale, pentru ca apelativul “colonel” era doar unul din motivele pentru care Badea a fost chemat in judecata. Badea trebuie sa publice textul sentintei, in noua formula, in trei ziare centrale”, scria paginademedia.ro in urma cu cateva zile.

Instanta a catalogat limbajul lui Mircea Badea la adresa lui Robert Turcescu ca fiind  „agresiv”, „vulgar”, „indecent” si „excesiv”, se arata in motivarea sentintei in care jurnalistul a avut castig in fata lui Mircea Badea.

Cu toate acestea, Mircea Badea nu s-a cumintit si il ataca in continuare pe Turcescu, folosind fel de fel de cuvinte jingnitoare la adresa acestuia. Este motivul pentru care Turcescu sustine ca il va da din nou in judecata. “Azi m-am uitat pret de cateva minute pe pagina de FB a personajului Mircea Badea. Era o postare in care ma facea in toate felurile, din categoria celor pentru care a si pierdut PRIMUL proces cu mine (urmeaza si altele!)”, a anuntat Robert Turcescu, in urma cu o zi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here