Profețiile neștiute ale lui Arsenie Boca. Cei care le-au citit s-au cutremurat!

Unul dintre cele mai venerați duhovnici din Romania, părintele Arsenie Boca a lasat in urma profetii despre Romania care inca ii cutremura pe credinciosi. Unele dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Arsenie Boca, martir al inchisorilor comuniste, a lasat in urma sa o serie de profetii despre Romania. Desi nu a mai apucat sa vada tara noastra libera, el a prezis unele evenimente cu atata precizie, incat cei care le citesc sunt cutremurați.

Duhovnicul a facut mai multe profetii cutremuratoare despre tara noastra.

  1. Profetii despre Romania: „Trei tari ne vor ocupa”

Profetiile lui Arsenie Boca nu se regasesc in scrierile lui, ci au fost povestite de cei care au stat de vorba cu duhovnicul. Iata cinci dintre ele, asa cum sunt prezentate de site-ul proiectromania.wordpress.com.

„Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei țari: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: Ungurii or sa ne ocupe pe noi? , iar el mi-a spus: Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc ” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș)

  1. Profetii despre Romania: „Multi vor pleca, putini se vor intoare”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigratie. „Mai, sa știți ca mulți vor pleca din țara, dar puțini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca și n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

  1. Profetii despre Romania: „Vor veni necazuri mari”

„Vor veni necazuri mai mari decat Munții Fagarașului. Ne-om duce la Munții Fagarașului și la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista ( Atunci vor incepe sa spuna munților: Cadeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne! a ” Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte sa iasa afara și sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here