Profeţie zguduitoare de la creierul ISIS:

Unul dintre primii mentori ai Statului Islamic, Aman Abdurrahman, cel care a pus bazele ideologice ale grupării teroriste şi care a comandat mai multe atacuri teroriste din Indonezia, a făcut o profeţie extrem de dură cu privire la sfârşitul lumii. Acesta este de părere că, potrivit spuselor profetului Mohammed, mai sunt doar 63 de ani şi că ISIS face parte din „curăţenia finală”.

Într-o discuţie înregistrată avută în urmă cu câţiva ani, Aman a spus că Ziua Judecăţii este aproape, potrivit textelor sfinte ale islamului.

„Să nu credeţi că Sfârşitul lumii e departe. Profetul Mohammed a spus că perioada noastră de existenţă este de 1.500 de ani, din care au trecut deja 1.437 de ani”, a declarat creierul din umbră al ISIS.

„Aşa că sfârşitul lumii e iminent”, a spus Aman.

Ideologul ISIS din primii ani ai existenţei grupării a argumentat că acţiunile Statului Islamic sunt doar un preludiu la Armageddonul ultim şi la judecata înfricoşătoare care aşteaptă omenirea, potrivit Jakarta Post.

Aman crede că haosul fără precedent din Peninsula Arabiei este unul dintre semnele clare ale apariţiei ultimului imam (al 12-lea), care va pregăti islamul pentru Sfârşitul lumii.

Profetul Mohammed ar fi prezis că Ziua Judecăţii va veni după ce Statul islamic va învinge „Roma” (mai precis SUA şi aliaţii occidentali) la Dabiq, un oraş din Siria de la graniţa cu Turcia.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here