Poza cu aceşti doi chirurgi întinşi pe podea a cucerit internetul! Explicaţia fabuloasă

Medicii au toate motivele să fie mândri pentru faptul că își asumă responsabilitatea de a da viaţă oamenilor, indiferent de circumstanţe. Fotografia care prezintă cei doi medici întinși pe podea în costume chirurgicale şi purtând mănuşi a cucerit publicul.

Medicii, de la Fujian Medical University Union Hospital, din China, au efectuat o operaţie ce a durat 32 de ore, poate una dintre cele mai lungi intervenţii chirurgicale efectuate vreodată. Epuizaţi fizic în urma operaţiei, aceştia, pur şi simplu, s-au trântit la podea, chiar în sala de operaţie, iar fotografia lor a devenit virală.

De fapt, au fost trei chirurgi, însă numai doi sunt văzuţi în poză. Cel de-al treilea medic a mers îndată să participe la operaţia unui alt pacient.

Specialiştii au operat pe creierul unui pacient timp de 32 de ore. Procedura a implicat trei chirurgi, asistaţi de şase anesteziologi şi cel puţin 8 asistente medicale. Echipa medicală a salvat viaţa unei femei, în vârstă de 63 de ani, ce se internase cu dureri de cap severe, amorţeală în membre şi pierdere de conştiinţă timp de două ore. Investigaţiile au arătat că pacienta suferea de hemoragie intracerebrală şi o serie de formaţiuni tumorale extinse în creier. De aceea, procedura de intervenţie prin craniotomie a fost eminentă, iar operaţia a reuşit cu succes.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here