Poveste miraculoasa: Ajutorul divin primit de un chirurg in sala de operatie

Wayne si Doreen au trecut printr-un cosmar atunci cand fiul lor, de numai trei ani, Cameron, a fost diagnosticat cu cancer. Spitalul la care Cameron era tratat se afla la o distanta de o ora cu masina, iar Doreen trebuia sa mearga in fiecare seara la spital pentru a fi langa micutul Cameron. De fiecare data cand isi lua ramas bun, femeia plangea gandindu-se la ceea ce va urma.

Intr-o seara, cand se intorcea acasa, pe o vreme ploioasa, Doreen plangea atat de tare incat abia mai vedea soseaua. Apoi a simtit prezenta cuiva langa ea si a inceput sa fie din ce in ce mai calma. Era ca si cand ar fi in bratele Lui Dumnezeu si s-ar odihni. Era un inger pe locul din dreapta. Femeia spune ca ingerul, care avea o fata foarte frumoasa, a luat controlul asupra volanului si a adus-o pe femeie in siguranta acasa.

Anii au trecut, micutul Cameron s-a vindecat, insa a trebuit sa sufere interventii chirurgicale care sa repare zonele afectate de cancer. Cameron avea acum 23 de ani, iar oasele fetei sale care nu au mai crescut din pricina bolii trebuiau refacute. Medicul chirurg nu stia daca oasele se vor mai reface vreodata in urma operatiei, dar, desi era sceptic, a hotarat sa incerce.

La finalul operatiei, chirurgul a iesit din sala, a mers la parintii lui Cameron si a inceput sa planga.

– Este Cameron in regula?, l-au intrebat acestia.

– Cineva mi-a miscat mainile. Indiferent ce-a fost, a fost incredibil, a raspuns chirurgul.

Doreen si-a dat seama ca ingerul si-a facut aparitia din nou.

Ingerii sunt trimisi de Dumnezeu pentru a avea grija de noi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here