Tessie este o fetita de sase ani care se vrea sa stie tot. La un moment dat, a auzit o conversatie a parintilor sai despre fratiorul sau, Ted.

Parintii spuneau ca micutul este foarte bolnav si ca nu au bani sa plateasca tratamentul de care are nevoie. Tatal a mentionat si ca „doar un miracol il poate salva pe Ted acum”.

Tessie a fugit in dormitor si a pus mana pe borcanul in care isi tinea toate economiile. A varsat banii si a inceput sa ii numere, apoi a mers cu ei la farmacie.

A asteptat cuminte ca asistentul sa o observe, insa parea sa fie in conversatie cu altcineva. Tessie a inceput sa sara intr-un picior in incercarea de a-i atrage atentie. Asistentul nu a reactionat, asa ca a inceput sa tuseasca. Nicio reactie. La final, a luat o moneda si a aruncat-o in geam.

„Ce doresti? Nu vezi ca vorbesc cu fratele meu din Chicago pe care nu l-am mai vazut de cativa ani?”
, a raspuns rastit asistentul.
„Ok, dar eu vreau sa-ti vorbesc despre fratele meu. Este foarte bolnav, asa ca vreau sa cumpar un miracol. Numele lui este Ted si are ceva foarte rau care ii creste in cap. Tata a zis ca doar un miracol il mai poate salva. Deci cat costa un miracol?”, a povestit micuta.

„Fetito, noi nu vindem miracole aici. Imi pare rau, dar nu te pot ajuta”, a spus asistentul.

„Asculta-ma, am bani si pot plati. Daca nu sunt indeajuns de multi, pot sa mai iau. Spune-mi cat costa”, a spus si Tessie.
Fratele asistentului a ingenucheat langa micuta si a intrebat-o: „De ce fel de miracol ai nevoie, pustoaico?”

„Nu stiu. Stiu doar ca este foarte bolnav si mama spune ca are nevoie de o operatie. Dar tata nu poate plati pentru ea, asa ca am deci sa folosesc banii mei”, a continuat fetita.

„Cati bani ani?”, a intrebat barbatul din Chicago.

„Un dolar si 11 centi. Este tot ce am. Dar daca nu este suficient, mai pot face rost”, a raspuns Tessie.

„Un dolar si 11 centi, ce coincidenta. As vrea sa-l vad si eu pe fratele tau si sa vorbesc cu parintii tai. Vom vedea care este miracolul de care ai nevoie”, a continuat barbatul, intreband-o pe micuta unde locuieste.

Se pare ca omul era medicul Carlton Armstrong, un chirurg faimos specializat in neurochirurgie. A realizat operatia de care Ted avea nevoie pentru a trai fara sa ceara niciun ban.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here