Fostul premier Victor Ponta, pe care USR l-a dat in judecata pentru calomnie, scrie pe Facebook ca a aflat din presa ca Nicusor Dan ”are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca primeste ceva consistent”, asa ca, pentru a nu pierde timpul, intreaba si el: „Skol’ko tovarisci Nicusor”.

Am doar doua intrebari: 1. Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in România si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapânul nu cu pechinezul care se face ca latra «fioros»/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in România in procesele cu cei ca mine care il critica?!? 2. Am aflat din presa ca dl Nicusor are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca primeste ceva consistent – ca sa nu pierdem timpul intreb si eu «Skol’ko tovarisci Nicusor»”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Uniunii Salvati România, Nicusor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, actiuni impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita ”pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati România”, cerându-le fiecaruia daune in valoare de 500.000 de lei pentru prejudiciu de imagine.

Liderul USR a explicat ca este vorba despre plângeri legate de ”campania infama”, ca reprezentantii USR sunt ”oamenii lui Soros”, adaugând ca vor mai urma astfel de actiuni impotriva oricarei persoane care va face asemenea acuzatii impotriva Uniunea.victor

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here