Mai mult de 300 de persoane din comuna clujeana Feleacu au iesit in strada si protesteaza intens fata de una dintre ultimele decizii luate de CNADNR.

Oamenii sunt nemultumiti ca pe o portiune de drum a DN1E60 urmeaza sa fie amplasate niste separatoare de benzi care ii vor impiedica pe oameni sa ajunga la gospodariile lor. Pe langa asta ei sunt nemultumiti si de neretrocedarea a circa 600 de hectare de livezi care se afla pe teritoriul municipiului Cluj Napoca.

„Am protestat fata de acest proiect cu drumul, care e de acum 10 ani, cu norme de aplicare care nu mai au legatura cu realitatea din 2017 si care ne bareaza accesul la proprietati, care nu are trotuare, nu are giratii. si ce ne doare cel mai mult e nepunerea in posesie a livezii, care e pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca, dar care are ca proprietari felecanii. Cu toate ca avem o hotarâre de comisie judeteana inca din 2003, de 14 ani, de când avem validat terenul si recunoasterea totala a drepturilor, Primaria Cluj-Napoca nu vrea, nu poate… Sunt 400 de hectare si mai avem 200 de hectare care au trecut la USAMV si care vrem sa treaca inapoi la dispozitia Comisiei locale de fond funciar Cluj-Napoca pentru a fi puse in posesie”, a mentionat primarul Gabriel Costea.

Dupa mitingul de astazi, oamenii au anuntat ca vor mai face unul si la Cluj Napoca in data de 6 decembrie.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here