Penisul in erectie: ce marime prefera, cu-adevarat, femeile. Raspunsul vine de la doamne intre 18 si 75 de ani!
Fara pudoare, despre penisul in erectie. Domnilor, inainte de toate, vestea este mai degraba buna: in uriasa lor majoritate, femeile prefara un penis de marime medie. Exista o mica diferenta… in plus, dar numai atunci cand e vorba de escapade.

Este concluzia la care a ajuns un grup de cercetatori de la Universitatea din California. Oamenii de stiinta au facut o serie de teste cu modele de penis 3D, in erectie.

Participantele la studiu, femei intre 18 si 75 de ani, au putut analiza penisurile-model din toate perspectivele. Le-au atins si examinat pe toate partile, iar in final au spus pe care il prefera. Pana acum, aceiasi cercetatori facusera teste similare cu reprezentari 2D ale penisurilor (fotografii, alte reprezentari grafice), care sunt mult mai putin realiste.

O prima observatie: femeile fac mai multe erori de apreciere atunci cand vorbesc despre marimea ideala a penisului, iar acest lucru vine dintr-un fapt relativ simplu: pentru ele, conteaza nu doar lungimea, ci si circumferinta.

In fine, dupa ce au analizat datele, cercetatorii au stabilit marimea ideala, in functie de preferintele exprimate de femeile care au participat la test si au evaluat mulaje: penisul trebuie sa aiba o lungime de 16 centimetri si o circumferinta de 12,2 cm. Este marimea ideala in cazul unei relatii de lunga durata.

Pentru aventuri de-o noaptea, lucrurile se schimba, dar nesemnificativ: lungimea in acest caz trebuie sa fie de 16,3 cm, iar circumferinta, de 12,7 cm.

Specialistii au explicat de ce este important un asemenea studiu: „Preferintele reale ale femeilor in ceea ce priveste marimea penisului pot ajuta barbatii sa se raporteze mai bine si mai sanatos la aspectul si dotarea lor. Perceptia barbatilor asupra marimii ideale influenteaza decisiv sanatatea lor sexuala”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here