Orezul cu ulei de cocos, secretul pentru o siluetă de invidiat

Orezul gătit cu ulei de cocos după ACEASTĂ rețetă accelerează metabolismul și absoarbe jumătate din cantitatea de calorii ingerate.

Orezul este un aliment sănătos, care conferă senzația de sățietate, însă știai că, gătit după o rețetă anume, acesta te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus?

Este vorba despre orezul gătit cu ulei de cocos, care absoarbe jumătate din caloriile ingerate, dar ajută și la arderea grăsimilor nesănătoase.

Gătește orezul așa cum o faci de obicei, însă pune în apa în care îl fierbi o linguriță de ulei de cocos. Fierbe orezul preț de 40 de minute, lasă-l la răcit apoi ține-l la frigider preț de 12 ore.  Astfel, uleiul de cocos pătrunde în granulele de orez.

Dacă introduci orezul gătit astfel în dieta ta, rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, și pentru pacienții diagnosticați cu diabet este recomandat acest tip de orez.

Comentarii

Lasă un răspuns