O tanara din Arad a patit asta dupa ce a fost la un salon de infrumusetare! Doamne, e terminata pe viata!

O tanara studenta la Facultatea de Medicina din Arad a ajuns intr-o stare extrem de urata la spital si asta dupa ce a mers la un salon de infrumusetare.

Andrea Gulyas a povestit pentru cei de la arq.ro prin ce clipe cumplite a trecut si cum s-a ales cu niste arsuri extrem de puternice in zona coapselor.

Fata se afla la un salon pentru un tratament facial, dar angajata de acolo a nenorocit-o. „Inca de la inceputul operatiunii i-am atras atentia ca din recipient curge apa fierbinte si m-a stropit. A recunoscut ca nu a strans suficient capacul, dar spre finalul tratamentului, recipientul a explodat, iar apa fierbinte s-a scurs pe picioarele mele. Dincolo de stresul provocat de dureri si tratamente, mai este si riscul de a ramane cu cicatrice. Voi solicita un certificat medico-legal, pentru ca intentionez sa o dau in judecata pe angajata. Consider ca doar aceasta este vinovata.  Reprezentantii firmei s-au comportat cu profesionalism in toti anii in care am mers la acest salon si mi-au acordat primul ajutor imediat dupa incident”, a declarat tanara pentru sursa mai sus citata.

Tanara a stat internata mai multe zile la sectia ATI a Spitalului Clini Judetean de Urgenta din Arad si acum se afla sub tratament la domiciliu.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE CU TANARA DISTRUSA LA SALON

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here